Kerstmiddag 2017

Zondag 17 december a.s. is het zover! Dan zal de KERSTMIDDAG van SV Marathon weer plaatsvinden.

Om 14.00 uur start de middag en rond 17.00 uur is het afgelopen. Ook dit jaar mogen jullie weer broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes meenemen. Alle kinderen vanaf 5 jaar mogen zich voor deze middag op geven.

Er zullen weer kerststukjes gemaakt worden en wat we verder doen is een verassing. Neem een leeg boterbakje, een wc-rolletje en een plastic za1448709734-kerststukroodbolmodel-600-tekstk met je naam erop mee, voor de gemaakte spulletjes in te doen.
Er wordt natuurlijk ook voor wat lekkers en drinken gezorgd.

kerstman-met-zak-014

De Kerstmiddag vindt plaats in
B.S. de Tovercirkel
Vullingsweg 66
Heerlerbaan
De entree voor leden is € 1,50
en voor niet-leden € 2,50.

Wafel-verkoop
Ook dit jaar hebben we weer een wafel-verkoop. Jullie kunnen de wafels bestellen via onderstaand strookje en kunnen ze tijdens de kerstmiddag tussen 14.00-17.00 uur ophalen. Wel graag vooraf betalen. De prijs van de wafels is 1 euro per stuk.

Let op: bijgaand strookje s.v.p. ingevuld inleveren MET het geld voor de Kerstmiddag en/of wafels in een enveloppe/zakje  in de les vóór 1 december 2017!

Ook zijn we nog dringend op zoek naar mensen die willen meehelpen tijdens de kerstmiddag. Aanmelden kan via de mail info@svmarathon.nl of via het aanmeldstrookje.

Wij hopen velen op onze kerstmiddag 2017 te mogen begroeten.

TOT 17 DECEMBER!

Klik HIER voor het aanmeldstrookje