Kerstmiddag 2018

Zondag 9 december a.s. is het zover!
Dan zal de KERSTMIDDAG van SV Marathon weer plaatsvinden.

Om 14.00 uur start de middag en rond 17.00 uur is het afgelopen. Ook dit jaar mogen jullie weer broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes meenemen.
Alle kinderen vanaf 5 jaar mogen zich voor deze middag op geven.

Er zullen weer kerststukjes gemaakt worden en wat we verder doen is een verrassing. Neem een leeg boterbakje en een plastic (pedaalemmer)zak met je naam erop mee, om de gemaakte spullen in te doen.
Er wordt natuurlijk ook voor wat lekkers en drinken gezorgd.

De Kerstmiddag vindt plaats in
B.S. de Tovercirkel
Vullingsweg 66, Heerlerbaan

De entree voor leden is € 1,50 en voor niet-leden € 2,50.

Wafel-verkoop
Ook dit jaar hebben we weer een wafel-verkoop. De wafels kunnen besteld worden via het aanmeldbriefje en opgehaald tijdens de kerstmiddag tussen 14.00-17.00 uur. Wel graag vooraf betalen. De prijs van de wafels is 1 euro per stuk.

Klik HIER voor het aanmeldbriefje

Let op: aanmeldbriefje s.v.p. ingevuld inleveren MET het geld voor de Kerstmiddag en/of wafels in een envelop  in de les vóór 25 november 2018!

Ook zijn we nog dringend op zoek naar mensen die willen meehelpen tijdens de kerstmiddag. Aanmelden kan via de mail of via het aanmeldbriefje.

Wij hopen velen op onze kerstmiddag 2018 te mogen begroeten.

TOT 9 DECEMBER!