Free Running

Wat is free running ?

freerun_roll_v02Free Running is een sport waarbij niks in de weg staat ! Je verplaatst je met allerlei trucjes van A naar B door gebruik te maken van alle obstakels die op je weg liggen. Niks is te ver, te hoog of niet te overbruggen.

Free Running in de zaal

Tijdens de lessen worden er verschillende obstakels en situaties gecreëerd om te passeren op een creatieve en snelle manier. De lessen zijn een afwisseling van Parkour,( tricks) en free runnen. Bij het Parkour gedeelte word er alles uit de kast getrokken, hierbij staat de zaal helemaal vol met allemaal toestellen en obstakels waar de deelnemers over heen, langs, onderdoor, en tegen moeten rennen of springen.

Bij het Free runnen worden er verschillende situaties opgezet waar de jongens en meisjes hun eigen gedachtes kunnen laten gaan. Ze bedenken zelf manieren om hier verschillende bewegingen op te maken. Verder worden ook o.a. frontflips, backflips, contra’s en sideflips gemaakt. Elke les proberen we weer nieuwe uitdagingen op te zetten en de jongeren te laten zien en ervaren dat ze meer kunnen dan ze zelf denken.

Ben jij nou ook nieuwsgierig naar de free run lessen, hou jij van een uitdaging,wil jij je grenzen verleggen en ben je 12 jaar of ouder?

Join us, and show us your skills!!!

WAAR DAG TIJD
Gymzaal
Corisbergweg 197
Heerlen
maandag
vrijdag
20.00-21.30 uur
20.00-21.30 uur

Nu ook Free running voor kinderen van 6 tot 12 jaar

Gymzaal
Corisbergweg 197
Heerlen
NIEUW vanaf
14 januari 2019

maandag
16.00-17.30 uur
Gymzaal
Corisbergweg 197
Heerlen
donderdag 16.30-18.00 uur