Zomerkamp 2020

Dit jaar organiseert SV Marathon weer een zomerkamp voor haar jeugdleden. Dit jaar is er plek voor 60 jeugdleden, vanaf 6 jaar t/m 17 jaar.

Het kamp start maandag 10 augustus en eindigt op vrijdag 14 augustus.

Ouder-infoavond

Voor inschrijving en meer informatie bent u van harte welkom op de ouder-infoavond. Deze vindt plaats op woensdag 25 maart in de Caumerbron, Corisbergweg 197 in Heerlen. U kunt dan tevens kennismaken met een gedeelte van de leiding. De infoavond start om 19.30 uur en het inschrijven start daarna om 20.00 uur.

Als u op de informatieavond aanwezig wilt zijn, meld u dan aan door het sturen van een mail aan zoka@svmarathon.nl. Als u alleen maar wilt inschrijven, hoeft u zich niet aan te melden. Het inschrijfformulier kunt u HIER downloaden.

De inschrijfprocedure is als volgt:

Inschrijven gebeurt altijd door het invullen van het inschrijfformulier. Beschikt u niet over internet kan het inschrijfformulier ook worden opgehaald in de zaal (Corisbergweg en Vullingsweg).

Het volledig ingevulde en met handtekening ondertekende inschrijfformulier kan worden ingeleverd op de infoavond.
Is inleveren van het inschrijfformulier niet mogelijk op de informatieavond, dan kan dit vanaf 26 maart worden afgegeven op Tarwehof 70.

Kosten van het zomerkamp

De kosten van het zomerkamp bedragen € 90. De eerste termijn van € 15 moet binnen één week na inschrijving worden voldaan. Let op! Na ontvangst hiervan is de inschrijving pas definitief. De kosten van het zomerkamp dienen overgemaakt te worden op:

Rekeningnummer:   NL05 RABO 0148440908
Ten name van:        SV Marathon
Omschrijving:  ZoKa 2020 + Roepnaam en de achternaam van de deelnemer

De kosten mogen uiteraard ook in één keer worden betaald, het volledige bedrag van € 90 moet dan uiterlijk 1 april 2020 zijn overgemaakt. Ook is het mogelijk om de kosten in drie termijnen te voldoen:

• € 25 vóór 1 mei 2020
  • € 25 vóór 1 juni 2020
  • € 25 vóór 1 juli 2020

Minima kunnen onder bepaalde voorwaarden een beroep doen op de Stichting Leergeld. Een bijdrage dient tijdig bij genoemde stichting worden aangevraagd. Voor verder informatie zie: www.leergeld.nl

Helpt u ons mee?

Wij zijn altijd op zoek naar sponsoren voor ons kamp om het kampgeld zo laag mogelijk te houden. Kent u iemand die zou willen sponsoren of wilt u misschien zelf sponsoren? Wij horen het graag. Sponsoren kan natuurlijk ook anoniem. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar zoka@svmarathon.nl